Winkelwagen Geen producten

Waardebon

Beste TOMS klant,

Wat een nare tijden zijn het op dit moment naar aanleiding van het Corona virus. Horeca, theaters en vele andere bedrijven sluiten op dit moment (gedeeltelijk) hun deuren. Ook consumenten besluiten om op dit moment hun verjaardagen / jubilea en bruiloften te annuleren.

Dit betekent dus ook voor TOMS BANKET helaas dat al onze (lopende) bestellingen worden geannuleerd en er een stuk minder bestellingen binnenkomen. Uiteraard hopen wij gezond door te kunnen gaan en ook na deze gebeurtenissen u natuurlijk van harte te ontvangen in de winkel.

STEUN ONS!
Hierbij vragen wij uw vriendelijk om ons, als lokale ondernemer te steunen. Door simpelweg onze (online) winkel te blijven bezoeken en te bestellen.Maar ook om u, als trouwe klant extra te motiveren en alvast te danken voor uw bestelling hebben wij daarom onderstaande actie bedacht;

> Via de button onder dit bericht kunt u nu gemakkelijk alvast een waardebon aanschaffen die méér waard is dan u voor de waardebon betaald.
U kunt deze gelijk besteden, maar uiteraard ook op een later moment dit jaar wanneer u iets nodig heeft uit onze winkel. (geldig op alle producten)

 


Weergave:
 


Bezig met laden...

Elke dag vindt u in onze winkel iets lekkers om te proeven, zo ervaart u TOMS pas écht.

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop software webshop
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.